Vila i frid..

Det har varit en omtumlande höst, minst sagt.. Två dödsfall i familjen på kort tid, ett oväntat och ett kanske inte helt oväntat även om vi aldrig gav upp hoppet. Det är ju inte över förräns det är över...

Tidigt i höstas dog min styvbrors tjej i en trafikolycka, lämnade två små tjejer på 2 och 5 år och barnens far efter sig. Så fruktansvärt tragiskt och sorgligt så det går inte att beskriva med ord. Begravningen var otroligt fin, bedövande sorglig med en präst som var så fantastisk att jag på allvar funderade på att blrja gå i kyrkan.

I förrgår dog min mammas man, dom var ett par/gifta i 27 år. Livskamrater på alla sätt, jobbade ihop, bidde ihop, semestrade ihop, ja dom gjirde allt tillsammans i 27 år. Fram till i förrgår... Han var väldigt sjuk de senaste åren med fruktansvärt mycket lidande och som min mamma uttrycker det "jag missunnar honom inte att dö men saknadenn blir enorm". Dom var otroligtt tighta och har gått igenom mycket, framgång och motgång. Min mamma har varit en riktig vardagshjälte, sovit på stolar i veckor på sjukhuset, skött bokföring och löner för deras firma från samma stol. Det var overkligt och en väldigt känsloladdad upplevelse att se honom ligga livlös i sin säng men efter några timmar kunde man känna en otrolig frid, ingenting plågade honom längre, all smärta var över, han såg totalt obekymrad ut, bara fridfull. Vi fick en fin stund innan han hämtades i sin kista, bara familjen var där. Ingen oersonal, ingen präst, en sista stund utan mall på hur något skulle vara..

Vila i frid Tina..

Vila i frid Lasse..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

  • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

  • anna » Vila i frid..:  ”Kram gumman. Väldigt fint skrivet. ”

  • Camilla » Vila i frid..:  ”Svårt att finna ord, beklagar verkligen! Kramar från mig till er.”

  • Ulrika Johansson » Vila i frid..:  ”Oh, kram vännen.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln