Summering

Sadelutprovningen gick bra, hon valde att beställa en Anatomica Octant. Hon fick som ryttare en otroligt fin och balanserad sits i den sadeln och hästen blev väkdigt stadig i sin form. Så nu är det bara att invänta sadeln i ca 7 veckor:-)

Jag planerar att åka till Holland igen för att lära mig mer om sadlarna och att kunna serva sadlarna på plats. Det blur yroligtvis i Januari, det kan inte vänta så mycket längre eftersom en del sadlar har levererats.

Jag gjotde också en sadlejustering på en WOW dadel av allroundmodell. Hästen är en Quarter med enorm muskelmassa som behöver en rejält bred tunnel i sadeln. Även den gick riktigt fint efter justeringen.

I mirgon bitti blir det träning igen, ben står på tur. Huua.. Det är bedrövligt jobbigt..

Ha det gott=)

Ps. Hästen på bilden rids av Theo Hanzon, en Holländsk ryttare i en Anatomica Cygnus Long Roll. Fin häst!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln