Hjärnan ska också tränas

Lördagskvällen har jag ägnat åt att träna hjärnan. Jag köpte ju en minnesträningskurs på Mind Akademy för ca ett år sedan. Tyvärr var mitt privatliv för turbulent för att göra de 60 lektionerna som ingår i kursen men nu är det dags! Det jag märker är att fokuset ökar markant när man jobbat med övningarna i minst ett dygn efteråt. Min plan är att köra 3 lektioner i veckan. hoppas verkligen på att få ett riktigt superminne:-)

Om du blir nyfiken på att läsa om det kan du läsa här

Tränade i Täby idag, kul med omväxling men jobbigt att inte hitta bland sakerna. Borta bra men hemma bäst:-)

Åt såå god sallad i Täby C..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

  • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

  • anna » Vila i frid..:  ”Kram gumman. Väldigt fint skrivet. ”

  • Camilla » Vila i frid..:  ”Svårt att finna ord, beklagar verkligen! Kramar från mig till er.”

  • Ulrika Johansson » Vila i frid..:  ”Oh, kram vännen.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln