Globen!!

I morgonn förmiddag åker jag till Globen och bygger monter med Johanna Broström för WOW sadlarna. Kommer stå där fredag till söndag från morgon till kväll. Jenny Pärkkä från Fagersta som också är återförsäljare för WOW sadlarna kommer också finnas på plats i Globen. Kom och titta på sadlarna, provsitt och ställ frågor om ni är där!

Hoppas vi ses!!

Ps.Idag red jag islandshäst för första gången i mitt liv, det var jätteul :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

  • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

  • anna » Vila i frid..:  ”Kram gumman. Väldigt fint skrivet. ”

  • Camilla » Vila i frid..:  ”Svårt att finna ord, beklagar verkligen! Kramar från mig till er.”

  • Ulrika Johansson » Vila i frid..:  ”Oh, kram vännen.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln