Förändringar

 • Jag kommer att börja sälja sadlar, de är av märket WOW. De tillverkas i England, och dom har många unika kvaliteter som går rakt in i terapeuthjärtat på mig. En av deras sadelgjordar är värd lite extra uppmärksamhet. Väldigt bra på hästar med sadeltvång och även hästar som har ett gjordläge och ett sadelläge. Jag kommer att lägga ut information om sadlarna inom ett par veckor. Mitt demosortiment hoppas jag på att ha nån gång september oktober. Här kan ni förhandskika wowsaddles.com eller här wowsadlar.se Obs! Jag fortsätter med mina behandlingar på både hästar och människor:)

 

 • Jag kommer tyvärr att sluta i Uppsala, det är ett ställe för mycket för mig att vara på. Kliniken i Rimbo däremot kommer få en riktig ansiktslyftning där jag välkomnar er som vill från Uppsala. Kostnadsfri parkering utanför dörren och det är väldigt enkelt att åka kommunalt dit också. Har ni ett företag i Uppsala där ni är några stycken kommer jag gärna ut till er och behandlar personal efter överenskommelse.

 

 • Det startar inom ett par veckor en webshop på hemsidan, den kommer innehålla noggrant utvalda produkter med effekt och kvalitet.

 

Ja, det var väl allt för den här gången. Semestern i Turkiet var otroligt avkopplande, har bara slappat och ätit massor av god mat. Härligt, härligt, jag är verkligen laddad för en höst med nya utmaningar!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Angelika » Sadelgjordar och stigläder:  ”Hej! Säljer du sadelgjordar än? Vad kostar dom isf och finns dem i 80 cm? ”

 • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

 • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

 • Anna » WOW sadlar:  ”Låter som en toppenidé!!! :D”

 • Maggan Sandberg » Nya lokaler!:  ”Vilka dagar kommer du vara i Uppsala? ”

 • eva » Är det verkligen bra att äta bra??:  ”Som bekant får man inte någon repris på livet och varför slösa bort det på skräp..”

 • Anna Jonasson » Siesta...:  ”Tack för att du kliver upp så tidigt och kommer till oss i Falun. Mycket uppskat..”

 • Pillan » Lång men rolig dag..:  ”Hej Cindy! Måste bara berätta... hovslagaren var ut idag och när han var klar så..”

 • Lena » Skatteverket men först..:  ”Ja du skattemyndigheten och andra myndigheter är inte kloka...Jag hoppas de ger ..”

 • Pillan » Lång men rolig dag..:  ”Jag är så glad att jag har träffat dig, Cindy! Du har magiska fingrar och du har..”

 • Maria Mikkonen » Osteopathelg:  ”Hej ! Superkul med en osteopat-blogg tycker jag.. efter mkt ryggbesvär själv så ..”

 • Lena » Friskhetsgaranti?:  ”Skönt att du mår bättre. Håller tummen för att du/ni får fina resultat på finast..”

 • Johanna » Ryggskott!!:  ”Krya på dig!”

 • Anna » Ph balans:  ”Hej! Vad roligt att du har en blogg, självklart kommer jag följa den! Tack för ..”

 • Anneli » Ph balans:  ”Ska bli intressant att höra mer om vid nästa besök!”

 • Cindy » Ph balans:  ”Jag tar tillbaka det där att det är smidigt att äta upp resterna av teet, det är..”

 • Johanna » Ph balans:  ”Bilden blev riktigt fin :-). Bra stretching för Karolinas hals.”

 • Yvonne » Blev så glad av ett mail!:  ”Hej Cindy! Hur är det? Vad kul att läsa din blogg. Ja, visst är Anna Skipper bra..”

 • tjockispojken » Kost och hälsa:  ”Hej :) Nice blogg! Jag ska börja på LCHF början av nästa vecka ^^, Btw den där L..”

 • Anna Fändriks » God Jul:  ”Å vi tackar för du tog dig tiden att jobba på annandagen!! God fortsättning! An..”

 • Cindy » Fokus på träning:  ”Då ska jag utesluta bulgur också.;)”

 • Anonym » Fokus på träning:  ”Bulgur ÄR vete.”

 • Mona » Fokus på träning:  ”Vilken mjukstart... men du skulle väl ha semester snart eller? Jag lovar att stä..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln