Jag välkomnar Lucie!!!

Inom kort börjar Lucie Farabet som Osteopat i Uppsala på Apotek Samariten. Lucie kommer från frankrike och det är där hon är utbildad. Jag ser verkligen fram emot att ha Lucie som kollega! Vill du boka tid hos Lucie hittar du hennes kontaktuppgifter på Kliniker-Uppsala. I skrivande stund har jag inte telefonnumret hon kommer att använda i sin klinik men det går bra att maila till henne. Telefonnummer kommer snart!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

  • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

  • anna » Vila i frid..:  ”Kram gumman. Väldigt fint skrivet. ”

  • Camilla » Vila i frid..:  ”Svårt att finna ord, beklagar verkligen! Kramar från mig till er.”

  • Ulrika Johansson » Vila i frid..:  ”Oh, kram vännen.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln