Friskhetsgaranti?

När man är terapeut borde man bli garanterad att man slipper krämpor och förkylningar! men så är icke fallet:)

Förra veckan hade jag riktigt ont i ryggen efter en hästbehandling och åkte dessutom på en dunderförkylning, ni som pratade med mig i onsdags vet hur jag lät, eller ska jag säga inte lät? Jag var nästan helt utan röst, familjen tyckte det var skönt..hmm..?!

 

I tordags trotsade jag både förkylning och rygg och vi åkte med goda vänner upp till Hede i Härjedalen. Det var skönt att komma i väg en sväng, vi körde skoter, åt god mat, gick långa promenader, grillade i en ravin, spelade spel och hade det bara allmänt bra!

 

I går testade jag ryggen och behandlade en häst, det gick bra! Har varit på behandling och ska gå lite tätare en period. Ett tag var jag livrädd att jag inte skulle kunna behandla hästar mer, det fick mig att inse hur mycket jag älskar mitt jobb.. man ska vara tacksam över det man har..:)

 

Den här vecka är det full fart igen, i dag har jag varit till två stall. Jag behandlade bl.a. en ung halvblodskille på knappt ett år. Det var en tuff förlossning när han kom till världen, kanske kom hans låsningar därifrån.. Han hade en roterad och låst atlaskota(den översta nackkotan) och hans bäcken var låst på ena sidan. Toppen att han fick tillbaka sin normala funktion nu och inte om några år... eller att han hade fått gå med låsningarna hela livet i värsta fall. Det är väldigt lättbehandlat när dom är så unga, man kan nästan "blåsa" bot låsningarna:)

 

I morgon ska jag vara på kliniken på förmiddagen, sen ska jag in med hunden till bagarmossen för röntgen av höfterna. Det är nån standardgrej man gör på hundar.. På kvällen blir det kurs med hunden, blir kul att utveckla oss lite till.

 

Ha de bra, vi ses när vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Angelika » Sadelgjordar och stigläder:  ”Hej! Säljer du sadelgjordar än? Vad kostar dom isf och finns dem i 80 cm? ”

 • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

 • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

 • anna » Vila i frid..:  ”Kram gumman. Väldigt fint skrivet. ”

 • Camilla » Vila i frid..:  ”Svårt att finna ord, beklagar verkligen! Kramar från mig till er.”

 • Ulrika Johansson » Vila i frid..:  ”Oh, kram vännen.”

 • Åsa » Vila i frid..:  ”Kram <3 ”

 • Katti » Vila i frid..:  ”Beklagar din sorg//kram”

 • Anna » WOW sadlar:  ”Låter som en toppenidé!!! :D”

 • Maggan Sandberg » Nya lokaler!:  ”Vilka dagar kommer du vara i Uppsala? ”

 • eva » Är det verkligen bra att äta bra??:  ”Som bekant får man inte någon repris på livet och varför slösa bort det på skräp..”

 • Anna Jonasson » Siesta...:  ”Tack för att du kliver upp så tidigt och kommer till oss i Falun. Mycket uppskat..”

 • Pillan » Lång men rolig dag..:  ”Hej Cindy! Måste bara berätta... hovslagaren var ut idag och när han var klar så..”

 • Lena » Skatteverket men först..:  ”Ja du skattemyndigheten och andra myndigheter är inte kloka...Jag hoppas de ger ..”

 • Pillan » Lång men rolig dag..:  ”Jag är så glad att jag har träffat dig, Cindy! Du har magiska fingrar och du har..”

 • Maria Mikkonen » Osteopathelg:  ”Hej ! Superkul med en osteopat-blogg tycker jag.. efter mkt ryggbesvär själv så ..”

 • Lena » Friskhetsgaranti?:  ”Skönt att du mår bättre. Håller tummen för att du/ni får fina resultat på finast..”

 • Johanna » Ryggskott!!:  ”Krya på dig!”

 • Anna » Ph balans:  ”Hej! Vad roligt att du har en blogg, självklart kommer jag följa den! Tack för ..”

 • Anneli » Ph balans:  ”Ska bli intressant att höra mer om vid nästa besök!”

 • Cindy » Ph balans:  ”Jag tar tillbaka det där att det är smidigt att äta upp resterna av teet, det är..”

 • Johanna » Ph balans:  ”Bilden blev riktigt fin :-). Bra stretching för Karolinas hals.”

 • Yvonne » Blev så glad av ett mail!:  ”Hej Cindy! Hur är det? Vad kul att läsa din blogg. Ja, visst är Anna Skipper bra..”

 • tjockispojken » Kost och hälsa:  ”Hej :) Nice blogg! Jag ska börja på LCHF början av nästa vecka ^^, Btw den där L..”

 • Anna Fändriks » God Jul:  ”Å vi tackar för du tog dig tiden att jobba på annandagen!! God fortsättning! An..”

 • Cindy » Fokus på träning:  ”Då ska jag utesluta bulgur också.;)”

 • Anonym » Fokus på träning:  ”Bulgur ÄR vete.”

 • Mona » Fokus på träning:  ”Vilken mjukstart... men du skulle väl ha semester snart eller? Jag lovar att stä..”

Bloggarkiv

Etikettmoln