Ryggskott!!

I torsdags var det en riktigt kall dag. Det var till och med så att jag tänkte att det är nog inte vettigt att jobba när det är så kallt.. efter ett par behandlingar på förmiddagen var jag rejält genomfrusen och när jag skulle lyfta ett bakben på en häst small det till i min rygg..

Gjorde klart behandlingen vilket inte var smärtfritt, åkte vidare och gjorde ytterligare en behandling sen slängde jag in handduken. Avbokade de sista två hästarna och hade turen att bli mottagen av Björn, en Osteopat i Gävle. Hade det inte varit för hans behandling hade jag nog inte kunnat röra mig dagen efter.

Tycker jag är noggrann med att gå på behandling var tredje vecka och träna regelbundet men det räckte inte den här gången. Tror det utlöstes av att sitta still i bil och sen komma ut i kalla stall och arbeta riktigt tungt med kalla muskler.

 

Jag känner mig bättre men kommer inte behandla hästar nästa vecka utan bara kurera mig.

Så, vad gör jag då för att bli bättre? Jo, jag är ute och går i mängder, stretshar och tar full dos med antiinfammatoriska smärtstillande tabletter. Nästan ingenting går att vila så det blir bra, det är bara till att röra på sig! Sen blir det till att växla ner en växel och träna ännu mer, framförallt bålstabilitet.

Några osteopatbehandlingar riktade mot att få igång övergången mellan bröstrygg och ländrygg där det låst sig ordentligt.

Kommer att skriva här hur det går. Måste erkänna att det är nyttigt att vara "patient" ett tag. Jag vill bli bra snabbt!! Men om man ska bli bra snabbt måste man göra egna insatser också, det räcker inte med behandlingar och tro att man kan ligga i soffan däremellan:-)

 

Vidare rapport kommer...

 

Ps. Jag lääängtar efter vår & värme

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Angelika » Sadelgjordar och stigläder:  ”Hej! Säljer du sadelgjordar än? Vad kostar dom isf och finns dem i 80 cm? ”

 • yvonne spjut » Sadelgjordar och stigläder:  ”Vad kostar sadelgjorden.”

 • Maud Gerebro » Anatomica Dressyrsadel:  ”Hej! Du var till Sunne förra året o jag provade sadel men köpte ingen. Har nu en..”

 • Anna » WOW sadlar:  ”Låter som en toppenidé!!! :D”

 • Maggan Sandberg » Nya lokaler!:  ”Vilka dagar kommer du vara i Uppsala? ”

 • eva » Är det verkligen bra att äta bra??:  ”Som bekant får man inte någon repris på livet och varför slösa bort det på skräp..”

 • Anna Jonasson » Siesta...:  ”Tack för att du kliver upp så tidigt och kommer till oss i Falun. Mycket uppskat..”

 • Pillan » Lång men rolig dag..:  ”Hej Cindy! Måste bara berätta... hovslagaren var ut idag och när han var klar så..”

 • Lena » Skatteverket men först..:  ”Ja du skattemyndigheten och andra myndigheter är inte kloka...Jag hoppas de ger ..”

 • Pillan » Lång men rolig dag..:  ”Jag är så glad att jag har träffat dig, Cindy! Du har magiska fingrar och du har..”

 • Maria Mikkonen » Osteopathelg:  ”Hej ! Superkul med en osteopat-blogg tycker jag.. efter mkt ryggbesvär själv så ..”

 • Lena » Friskhetsgaranti?:  ”Skönt att du mår bättre. Håller tummen för att du/ni får fina resultat på finast..”

 • Johanna » Ryggskott!!:  ”Krya på dig!”

 • Anna » Ph balans:  ”Hej! Vad roligt att du har en blogg, självklart kommer jag följa den! Tack för ..”

 • Anneli » Ph balans:  ”Ska bli intressant att höra mer om vid nästa besök!”

 • Cindy » Ph balans:  ”Jag tar tillbaka det där att det är smidigt att äta upp resterna av teet, det är..”

 • Johanna » Ph balans:  ”Bilden blev riktigt fin :-). Bra stretching för Karolinas hals.”

 • Yvonne » Blev så glad av ett mail!:  ”Hej Cindy! Hur är det? Vad kul att läsa din blogg. Ja, visst är Anna Skipper bra..”

 • tjockispojken » Kost och hälsa:  ”Hej :) Nice blogg! Jag ska börja på LCHF början av nästa vecka ^^, Btw den där L..”

 • Anna Fändriks » God Jul:  ”Å vi tackar för du tog dig tiden att jobba på annandagen!! God fortsättning! An..”

 • Cindy » Fokus på träning:  ”Då ska jag utesluta bulgur också.;)”

 • Anonym » Fokus på träning:  ”Bulgur ÄR vete.”

 • Mona » Fokus på träning:  ”Vilken mjukstart... men du skulle väl ha semester snart eller? Jag lovar att stä..”

Bloggarkiv

Etikettmoln